Het is een groenblijvende plant met een grote sierwaarde. Daarom wordt deze veel toegepast als accentplant in het openbaar groen of in de tuin vanwege de mooie vorm. Zet Picea glauca ‘Conica’  in de zon of halfschaduw in een vochtige maar goed gedraineerde grond.

De Picea glauca ‘Conica‘ is populair als kerstboom

De Picea glauca ‘Conica‘ is al vele jaren een gewaardeerde compacte kerstboom om binnenshuis te gebruiken en is daarnaast ook goed te gebruiken als tafelkerstboom. Of pas hem in de kleinere potmaat toe in kerststukjes en schaaltjes. Wij kweken reeds tientallen jaren de Picea glauca ‘Conica’. We leveren de spar als plantgoed of eindproduct in potmaat ‘P9’.

De Picea glauca ‘Conica’ van Boomkwekerij Huijbers

Met ruim 35 jaar ervaring in het vermeerderen en telen van de Picea hebben wij een bewezen reputatie opgebouwd. Door eigen vermeerdering middels stek kweken wij inmiddels elk jaar ruim 2.500.000 Picea als plantgoed of eindproduct in potmaat ‘P9’. Onze kwekerij in Someren is MPS-gecertificeerd en wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote partijen.

Vragen of interesse?

Kom in contact

Wilt u meer weten van de Picea glauca ‘Conica’? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over deze populaire en gewaardeerde (kerst) boom!